onsdag 13. februar 2013

Otto sitt rom

Dette var det rommet som gjekk gjennom den største endringa då me pussa opp:

Før: I tillegg til oransje, blått og murstein-mønstra tapet, var det ein tapet med blomemønster på dei to andre veggene.  Rommet er ganske lite, og det kjendest endå trongare med alle dei fargane.  "Kassen" på veggen er ein kanal for utlufting frå badet som ligg rett under Otto sitt rom.

Etter:  Dette er det same hjørna i same rommet!  Kassen på veggen er fjerna for å få mest mogeleg enkle flatar og bittelitt meir plass.  Luftinga på badet går no rett ut gjennom badeveggen.

Me prøvde fyrst å fjerna tapeten på veggene, men vegger og tak var av porøse huntonitt- og asfaltplater, så det vart for ujamn flate.  Løysinga var å setja opp enkel faspanel på både vegger og tak og mala kvitt.

Otto har sovesofa, så det er plass til overnattingsgjester sjølv om rommet er lite.  Putene sydde eg til rommet hans der me budde før.Kveldsbøna er ramma inn.Vindauga er ganske lite, skal kanskje setja inn eit litt større ein gong.

 Denne fine liftgardina fann eg på Plant eit tre i Øystese.

 Det stilige biletet av eit tog som kjem ut gjennom ein vegg kjem og frå gjenbruksbutikken.  Lampen fekk Otto til jul, eg visste han ynskte seg ein slik.

Direktørskrivepulten i beisa eik kjøpte eg på ein bruktbutikk i Danmark for mange år sidan.

Det er så lågt under taket at det ikkje er plass til klesskap, men i denne romslege kommoden er det plass til alle kleda hans.  Det er forresten unaturleg ryddig på desse bileta ser eg...

1 kommentar:

  1. Hei! Eg syns d e fasinerande alt du har gjort! Kor får du all energien og ideane frå??
    Kjempeflott!

    SvarSlett